2017. június 25., vasárnap

Bitcoin befektetés









Egyedülálló befektetési programunk nem rejti el a buktatókat: napi 3,84% -os bevételt kapsz, függetlenül a hozzájárulás mértékétől. Közvetlenül a befektetés után 60 másodpercenként egyenlő részarányt kapsz. Az alapok bármikor visszavonhatók 5% -os díjjal.


Minimum deposit 5 $. Fizetési Processzor PerfektMoney, Advcash, Bitcoin.

Bitcoinban a fizetési minimum: 0.005 Btc

A partneri jutalom 0,5% -a napi és a befektetés időpontjától számított 30 napon belül kerül kifizetésre. A befektetések ezen időszak alatt történő visszavonása esetén a partneri felhalmozódásokat továbbra is a befektetés tényleges összegének újraszámítása szerint kell kifizetni. Például meghívott partnere 10 BTC beruházást hajtott végre, de 15 nap múlva 5 BTC-t visszavont. Ezután az első 15 napban 0,5% -ot fog kapni a napi 10 BTC összegből és a fennmaradó 15 napból - a tényleges betét összegéből, azaz 5 BTC-ből.



 https://btcclock.io?ref=563014



Katt a banerra




Katt a banerra





Katt a bannerra





 HASHING24  CLOUDMINING!



Új bitcoinbányászati lehetőség! 

Találtam egy céget a Hashing24, aki 2012-től végez valódi bányászati gépekkel bányászatot. Jelen van az Egyesült Királyságban, Thailandban és Ukrainában. Megbizható cég. A minimális szerződés 100 GH/s megvásárlása 20 dollálért. 

Kereset napi BTC számos tényezőtől függ, mint például a blokk jutalom, nehézség, blokkok bányászott és így tovább. És a kereső dollárban is függ az ár BTC / USD. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kifizetés alapját teljes hálózati hashrate és 100% -os rendelkezésre állást garantál. De azt is meg tudjuk fedett és készített néhány eszközök nyereség számításokat.

 A refjutalék 10%.  Több szerződést is vásárolhatsz, amit lehet a belső egyenlegedből is venni.  Van facebook csoportjuk, ahol online chatben felteheted a kérdéseidet és ők készséggel válaszolnak minden kérdésedre. Igényelhetsz promóciós kódot is, ami 4% kedvezményt biztosit az új szerződésed megvásárlásához. Nagyon korrekt cég! Köszönöm, ha hozzám regisztrálsz.  


https://hashing24.com/?rid=53616c7465645f5fb22d0988724f1bad0178422c372e604a
Hashing24 - Scotland, UK
Scotland, UKScotland, UK
272 Bath Street, Glasgow, G2 4JR
+44 141 536 0163
Hashing24 - Thailand
ThailandThailand
+66 60 002 4027
Hashing24 - Ukraine
UkraineUkraine
+380 44 290 8495



























































2017. június 24., szombat

Sathosi gyüjtő programok





Gyüjthetsz különböző coinokat, amit azután átválthatad arra amelyikre szeretnéd: Például: gyüjtöd a bitcoin-t, doge-t, litecoin-t, ethereum-ot, dash-t blackcoin-t.  Ezekhez mindenekelőtt szükséged lesz egy olyan bitcoin pénztárcára, ahol ezeket gyüjtheted és átválthatod: Ilyen például a :


COINPAYMENT PÉNZTÁRCA





A kép szerint a pénztárca menüben generálhatod a különböző coinok adresszeit és a parancsok menüből intézhetsz mindent. Küldheted ahova akarod. A depozit códra kérheted a saját részedre a coinokat.






Én az alábbi coinokat gyüjtöm:

Blackcoin:  ezen az oldalon:

Faucethubra gyüjti, tehát rendelkezned kell faucethubbal is. /ha nincs ilyened, ezen a linken regisztrálhatsz: http://faucethub.io/r/2791890 


Ahhoz, hogy gyüjtse, hozzá kell rendelned a blackcoin adressz cimedet. Ezután kezdődhet meg a gyüjtés, amit azután innen küldhetsz a Coinpayment pénztárcádba. A kikérési minimum: 2.0 blackcoin.

Elég gyorsan gyülik, mert egyszeri levétellel 35000 sathosit ad. Ezt azonnal a faucethubra tudod küldeni, ha rákattintasz a withdrawal-ra.


BITCOIN GYŰJTŐK:









DOGE GYÜJTŐK:

https://www.instant-doge.eu/ref/7Tf9VLg5p


LITECOIN GYÜJTŐ:





ETHEREUM GYÜJTŐK:



2017. június 18., vasárnap

Bitcoin - Surf - Bitcoinbánya





Azt hiszem ma már mindenki tudja, milyen fontos az életünkben a Bitcoin! A jövő pénzéneme ez a digitális Valuta, de már most is tudjuk használni az életünkben. Ezért is gyüjtöm a nyugdijam kiegészítéseképpen. Ezek surf jellegű munkák, amiért bitcoinban fizetnek.


Kattints a bannerra:



















480



Top 100 CryptoCurrency Market Capitalizations




BITCOIN BÁNYÁK



DOGEMINING

Regisztrációs bónuszt kapsz 0,2 MH/s bányászati sebességet. Minden nap nézz be az oldalra és váltogasd a sebesség és a bitcoin gyüjtési arányát.





Katt a bannerra

Bitcoin automata, amely ingyen is fizet. Verifikálni kell az irodát. Napi hozam: 0.000144 btc.  Minimum kikérés: 0.005 btc







Katt a bannerra


BANK CRYPTOCURRENCY


Több féle coinokat bányászhatsz. Napjában többször nézz be az oldalra és kérd ki a bónuszokat. A coinok közül azokat amiket nem akarsz kikérni a GH/s növelésére használd. Ezt a Cloud Mining menüben az exchangen keresztül teheted meg. Kiválasztod alul a lap alján a megfelelő coint és a  buyra kattintasz.



Katt a bannerra


Regisztrációkor 100 GH/s bányászati sebességet kapsz. Tovább ajánlásért két szintű GH/s sebességet kapsz. 1. szint 12 %  GH/s  ,2. szint  5 % GH/s



Katt a banerra

Minimális összegért / 2,40 $/ vehetsz hashratet, gyorsasági sebességet. Ezért naponta 695 sathosit kapsz. Ezt lehet növelni, ha többet szánsz rá. Az oldal biztosan fizet.



  Changer.com - Instant Exchanger


Amennyiben kérdésed van, vagy segítség kell keressél meg az elérhetőségemen. Skype: oroszmargit1

2017. június 10., szombat

BEFEKTETÉSEK







Okos befektető nem helyezi minden pénzét egyetlen 

üzletbe! 

Minél több lábon állsz, annál jobb!

Vásárolj Bitkoint forintért. : https://www.mrcoin.eu/hu






https://t2341256.swissgoldglobal.com/en/products?fmid=590027100








Home - USI-TECH




Fektess a jövődbe, legyél főrészvényes! Örökölhető!

SKYWAY








     


Katt a bannerra









Érdeklődés esetén vegyél fel a skypére: oroszmargit1

             


PTC





















 Amennyiben nem fizetnek a PTC-k a  bannert folyamatosan  kiveszem a listából.