2017. június 18., vasárnap

Bitcoin - Surf - Bitcoinbánya





Azt hiszem ma már mindenki tudja, milyen fontos az életünkben a Bitcoin! A jövő pénzéneme ez a digitális Valuta, de már most is tudjuk használni az életünkben. Ezért is gyüjtöm a nyugdijam kiegészítéseképpen. Ezek surf jellegű munkák, amiért bitcoinban fizetnek.


Kattints a bannerra:



















480



Top 100 CryptoCurrency Market Capitalizations




BITCOIN BÁNYÁK



DOGEMINING

Regisztrációs bónuszt kapsz 0,2 MH/s bányászati sebességet. Minden nap nézz be az oldalra és váltogasd a sebesség és a bitcoin gyüjtési arányát.





Katt a bannerra

Bitcoin automata, amely ingyen is fizet. Verifikálni kell az irodát. Napi hozam: 0.000144 btc.  Minimum kikérés: 0.005 btc







Katt a bannerra


BANK CRYPTOCURRENCY


Több féle coinokat bányászhatsz. Napjában többször nézz be az oldalra és kérd ki a bónuszokat. A coinok közül azokat amiket nem akarsz kikérni a GH/s növelésére használd. Ezt a Cloud Mining menüben az exchangen keresztül teheted meg. Kiválasztod alul a lap alján a megfelelő coint és a  buyra kattintasz.



Katt a bannerra


Regisztrációkor 100 GH/s bányászati sebességet kapsz. Tovább ajánlásért két szintű GH/s sebességet kapsz. 1. szint 12 %  GH/s  ,2. szint  5 % GH/s



Katt a banerra

Minimális összegért / 2,40 $/ vehetsz hashratet, gyorsasági sebességet. Ezért naponta 695 sathosit kapsz. Ezt lehet növelni, ha többet szánsz rá. Az oldal biztosan fizet.



  Changer.com - Instant Exchanger


Amennyiben kérdésed van, vagy segítség kell keressél meg az elérhetőségemen. Skype: oroszmargit1

Nincsenek megjegyzések: