2017. július 28., péntek

YOTA.BIZ







A Cég kinai, de nem csak kinai, angol és orosz nyelvü support is van. Kb 15-en ismerik Magyarországon, mivel se Facebook sem Yutoube nincs Kinában. A cég valóban be van jegyezve 2013-óta Hong Kongban (bárki megnézheti a Hong Kongi cégek listáján.

1,5 %-ot ad a pénzedre hétfötöl péntekig. 35 $ a minimum betét. 300 $ alatt a tökéd is vissza jár 15 nap után. Reinvestelni is tudsz, amivel emeled a tökéd, vagy kikéred a hozamot. 300 $ felett nem jár vissza a töke, de nem is jár le. Innentöl napi 1.8%-ot ad.

Egyszerü a regi,viszont vigyázz, amelyik processzorron beteszel, azon tudsz csak kikérni!!

Processzorok: van két Kinai ,Qiwi,Payeer,Perfect Money,Advchas, és Bitcoin.


Keress meg ha segítség kell. Nem kell szponzorálni , ez CSAK BEFEKTETÈS. Ha azonban hozol partnert, MINDEN NAP KAPSZ AZ Ö HOZAMÀBÒL IS .


A Yota széles körű jutalmazási programot kínál, ahol a befektető saját partnereivel létrehozhatja saját üzletét.
A jutalmazási program minden aktív ügyfél számára. Ez azt jelenti, hogy a partnere üzemi eszközeinek azonnali nyeresége származik.

A napi kamatfizetési díjak és a jutalmazási program teljes mértékben a partner jövedelmétől függ. A jutalmak összege emelkedik az Ön számára, amikor partnere növeli a napi bevételét. A jutalmazási programnak megvan a saját felszámított kamata:

1. szint - 7% a partner elhatárolásából 2. szint - 5% a partner elhatárolásából 3. szint - 3% a partner elhatárolásából 4. szint - 2% a partner elhatárolásából 5. szint - 2% a partner elhatárolásából



Kb 6 különbözö oldalon megtalálod a cégbejegyzésüket. Ez az egyik ilyen oldal !!!


https://www.hongkongcompanygo.com/Yota-Trading-Hongkong-Limited/2013398/#.WXc9PIjyjIV


Itt regisztrálhatsz:               https://yota.biz/reff/greta50   







Nincsenek megjegyzések: